Gaudeix del cava en la 16a edició del Cavatast

Si ets un amant del cava i de la gastronomia, tens una cita els propers 2, 3 i 4 d’octubre. El Cavatast es presenta enguany amb degustacions gastronòmiques per llepar-se els dits, tallers especialitzats, activitats i, sobretot, caves de la més alta qualitat.

Els Cellers Carol vallès hi serem presents oferint-te els nostres selectes caves artesanals.

A més a més, aquesta no és una edició qualsevol del cavatast. Als nostres cellers portem molts dies preparant amb il·lusió diverses sorpreses que podràs descobrir a l’estand número 36 d’aquesta mostra de caves i gastronomia.

Per si no fos prou, també oferirem diverses activitats amb motiu d’aquest esdeveniment:

Maridatge amb ostres del delta.

El diumenge 4 d’octubre a les 13:15, tindràs l’oportunitat de gaudir d’un fantàstic maridatge d’ostres del Delta de l’Ebre amb caves Gran Reserva de Cellers Carol Vallès. L’activitat es realitzara a La Fassina de can Guineu, i tindrà un cost de 10 €. Una combinació perfecte d’un producte salí amb la personalitat i cos dels nostres caves. 

Les edats del Cava.

La criança aporta un conjunt de característiques distintives a cada ampolla. Amb aquesta activitat, podràs gaudir dels matisos que el pas del temps afegeix al cava mitjançant un recorregut pels caves de diferents criances que produïm a la nostra finca.

Durant els dies del CAVATAST, podràs gaudir d’aquesta activitat de 10:00 a 14:00. Recorda que cal trucar prèviament per a reservar! 

No t’ho pots perdre!