Ona Carbonell amb Cellers Carol Vallès

El proper 21 d’octubre a les 19:00h els caves del nostre celler tenen una cita olímpica.  Una de les millors esportistes de natació sincronitzada del món, Ona Carbonell, es trobarà amb l’exclusivitat i artesania dels nostres productes.  Aquest acte, que tindrà lloc a l’emblemàtic Museu Del Modernisme De Barcelona, forma part del cicle d’activitats “VisàVis”, organitzada pel club català de cultura “TRESC”.

La trobada consistirà en una tertúlia entre la nadadora olímpica, i el director del Club (en Miquel Curanta),  en que es farà un recorregut per la trajectòria professional  de l’esportista catalana. Per acompanyar l’esdeveniment, la tertúlia anirà maridada amb tres fantàstics caves de Cellers Carol Vallès, en un tast comentat pel propietari dels cellers, el qual exposarà la filosofia i valors que han marcat el nostre recorregut.

Durant la tarda, l’Ona Carbonell i tots els assistents a l’acte tastaran els nostres Parellada i Faura, Guillem Carol Gran Reserva Brut Nature i Guillem Carol Millenium Gran Reserva Brut. Es tracta de tres caves que mostren de forma singular el resultat de la nostra aposta per un mètode tradicional d’elaboració i un minuciós treball.

Hi podran assistir tots els socis del TRESC a un preu exclusiu de 5€.