Portes obertes per la 35ª setmana del Cava

Després d’uns dies molt intensos i exitosos en el Cavatast que es va celebrar aquest cap de setmana, us anunciem una jornada de portes obertes per aquest dimecres dia 12 d’octubre.

Com a cellers familiars, durant l’any limitem les visites únicament als caps de setmana. Per aquest motiu, aquesta jornada de portes obertes emmarcada dins de la 35ª setmana del cava representa una oportunitat única per descobrir els nostres cellers.

Durant la jornada us convidarem a fer una petita caminada entre vinyes on us explicarem els detalls dels nostres conreus  ecològics. També visitarem els cellers, on podreu veure en detall el mètode tradicional d’elaboració del cava.

Finalment, acabarem amb un tast comentat dels nostres reconeguts caves.

 

Per tal d’assistir a les portes obertes només cal que feu una reserva enviant un correu a visites@cellerscarol.com, trucant al 629939607 o omplint el següent formulari: