Lots de Nadal amb productes artesans

Encarrega el teu lot de Nadal a mida amb els productes artesans de Carol Vallès!

Tots els que coneixeu els nostres cellers sabeu que fem un esforç constant per trobar i oferir productes de proximitat de la màxima qualitat. El resultat d’aquesta aposta per la qualitat és un conjunt de productes magnífics que es converteixen setmana rera setmana en les delícies de tots els que ens visiteu.

Ara posem al vostre abast la possibilitat de compartir tots aquests productes amb els vostres treballadors, companys de feina o clients, amb una panera que reuneix una fantàstica selecció de productes artesans.

Ho tenim tot a punt per fer la panera que necessites a la teva mida. Escull qualsevol dels nostres caves artesans i combina’l amb mel de Can Mallofré, carquinyolis de Sant Quintí o el nostre fantàstic oli d’oliva arbequina verge extra Dòliva.

Encarrega’ns el teu lot de Nadal a mida i gaudeix d’aquesta època de l’any màgica amb productes del Penedès artesans i de qualitat!

Fes la teva sol·licitud