Presentació de l’oli de Carol Vallès

Al llarg dels últims anys heu sigut molts els que heu pogut gaudir de l’oli que produïm amb les olives arbequines als cellers en els Brunch entre vinyes. També heu sigut molts els que ens heu preguntat si el podíeu adquirir.

Fins ara això no era possible. La nostra producció és molt limitada i només oferíem aquest preuat producte a tots aquells que apostàveu per esmorzar als cellers.

Tanmateix, als darrers mesos hem treballat per poder oferir-vos aquest oli únic, obtingut d’un delicat premsat d’olives arbequines. D’aquesta manera, a partir del proper cap de setmana posem a la vostra disposició aquest preuat tresor dels cellers.

Per celebrar que ja tenim l’oli embotellat i preparat per a tots vosaltres, aquest diumenge dia 29 a les 12:00 us convidem a la seva presentació oficial als nostres cellers.

Durant aquest acte, podreu gaudir de forma exclusiva del nostre oli amb diferents pans artesans, juntament amb una copa de cava.

L’assistència és gratuïta, però per poder fer una previsió agrairem que us inscriviu enviant un correu a visites@cellerscarol.com o trucant al 629939607.

 

Fes la teva inscripció