Condicions Generals

Les participacions seran vàlides fins el dia 19/11/2015 a les 9:30h. Els guanyadors del concurs seran publicats a la pàgina de Facebook de cellers Carol Vallès (www.facebook.com/cellerscarol) el dia 19/11/2016 a partir de l’hora del sorteig.

El sorteig es realitzarà a través d’un programa informàtic de selecció aleatòria, entre totes les persones que hagin comentat la publicació del sorteig en el Facebook.

L’ús del correu electrònic i de les dades personals de cada participant podrà ser utilitzat per a futures comunicacions exclusives dels Cellers Carol Vallès, d’acord amb la llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter general. Els participants podran exercir els seus drets d’accés, modificació, oposició i rectificació remetent un correu electrònic a visites@cellerscarol.com

Els informem que aquestes dades no seran cedides a tercers i que tenim implementades les mesures de seguretat de caire tècnic i organitzatives necessàries que garanteixen la seguretat de les seves dades personals i eviten la seva alteració, pèrdua tractament i/o accés no autoritzat donat l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a que estan exposades.

Naturalesa del premi

El premi consistirà en set premis de dues entrades per cada guanyador per a poder assistir a la fira Vallès Gastronòmic, que tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de novembre. Per a més informació sobre la fira, podeu accedir a la seva pàgina oficial: http://www.vallesgastronomic.com/?lang=es.

Cellers Carol Vallès no es fa responsable dels costos d’enviament o entrega de les entrades.

La participació en el sorteig suposa la plena i total acceptació de les bases descrites en aquest document per part dels participants.