Condicions Generals

Les participacions seran vàlides fins el dia 31/12/2015 a les 23:59h. Els guanyadors del concurs seran publicats a la pàgina de Facebook de cellers Carol Vallès (www.facebook.com/cellerscarol) el dia 2/1/2016 a les 12:00h.

També informarem al guanyador a través del seu correu electrònic. La persona guanyadora serà triada per sorteig entre tots els clients que hagin realitzat una compra en la botiga online en el període entre el 19/10/2014 i el 31/12/2014. El sorteig es realitzarà a través d’un programa informàtic de selecció aleatòria.

L’ús del correu electrònic i de les dades personals de cada participant podrà ser utilitzat per a futures comunicacions exclusives dels Cellers Carol Vallès, d’acord amb la llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter general. Els participants podran exercir els seus drets d’accés, modificació, oposició i rectificació remetent un correu electrònic a visites@cellerscarol.com

Els informem que aquestes dades no seran cedides a tercers i que tenim implementades les mesures de seguretat de caire tècnic i organitzatives necessàries que garanteixen la seguretat de les seves dades personals i eviten la seva alteració, pèrdua tractament i/o accés no autoritzat donat l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a que estan exposades.

Naturalesa del premi

El premi consistirà en un lot dels nostres productes que inclourà:

1. Un estoig amb els nostres tres caves d’autor: Guillem Carol Chardonnay Barrica, Guillem Carol Chardonnay-Pinot Reserva Brut Nature i
Guillem Carol Pinot Noir Reserva Brut Nature.
2. Un estoig amb el preuat Guillem Carol Gran Reserva Millenium.

La participació en el sorteig suposa la plena i total acceptació de les bases descrites en aquest document per part dels participants.