Bases legals descompte

  • Identificació de l’organitzador

El present descompte promocional està organitzat per Cellers Carol Vallès S.L, amb domicili fiscal en Can Parellada s/n (Corral del Mestre), Subirats, 08739; CIF B-60821683 i direcció de correu info@cellerscarol.com

 

  • Mecànica de la promoció i requisits de participació

La promoció consisteix en un descompte d’un 15 % de la compra de cava en botiga online (www.cellerscarol.com/cava). Només podran acollir-s’hi aquells clients als quals se’ls hagi facilitat el codi promocional. El codi és personal, i no està permès l’ús d’aquest per a terceres persones. En cas que es detecti un ús per tercers, Cellers Carol Vallès es reserva el dret a bloquejar el cupó promocional.

  • Dates d’inici i finalització de la promoció.


El descompte és vàlid des del dia 15 d’abril de 2018 a les 00:00. El descompte promocional té una durada indefinida. Cellers Carol Vallès té potestat per prorrogar la present promoció tant com cregui oportú. En cas que ho cregui necessari, Cellers Carol Vallès també podrà finalitzar-la en qualsevol moment.

  • Valor i naturalesa de la promoció.


Les persones que hagin rebut el cupó, podran gaudir-lo sempre hi quant aquest estigui vigent i facin una compra superior al mínim permès per la botiga online. El descompte associat al cupó és d’un 15% sobre el preu total del cava adquirit.

  • Restriccions

Els usuaris afortunats als quals se’ls hagi facilitat el cupó, no poden compartir-lo per cap mitjà. Cal que tinguin present que el seu ús és personal i intransferible.

  • Contacte i reclamacions

Les persones que rebin el cupó podran contactar mitjançant el correu info@cellerscarol.com davant de qualsevol dubte o reclamació.

  • Acceptació de les bases

Els usuaris que s’acullin al descompte accepten les presents bases.