Condicions Generals

Les participacions seran vàlides fins el dia 31/03/2016 a les 23:59h. El guanyador o guanyadora del sorteig seran publicats a la pàgina de Facebook de Cellers Carol Vallès (www.facebook.com/cellerscarol) amb una comunicació prèvia per correu personal.

Participar-hi és molt fàcil. La gent ha de presentar fotografies sobre tres temàtiques: el Penedès, el cava i les vinyes. Una mateixa persona hi pot presentar tantes fotografies com vulgui. I ho ha de

fer etiquetant les xarxes socials dels Cellers Carol Vallès –ja sigui Twitter, Facebook o Instagram- i utilitzar l’etiqueta #concurscellers. Hi ha temps fins al 31 de març. Un cop penjades l’equip de comunicació dels Cellers valorarà la més adient tenint molt en compte el número de “m’agrades” que tinguin les diverses fotografies presentades..

L’ús del correu electrònic i de les dades personals de cada participant podrà ser utilitzat per a futures comunicacions exclusives dels Cellers Carol Vallès, d’acord amb la llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter general. Els participants podran exercir els seus drets d’accés, modificació, oposició i rectificació remetent un correu electrònic a visites@cellerscarol.com

Els informem que aquestes dades no seran cedides a tercers i que tenim implementades les mesures de seguretat de caire tècnic i organitzatives necessàries que garanteixen la seguretat de les seves dades personals i eviten la seva alteració, pèrdua tractament i/o accés no autoritzat donat l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a que estan exposades.

 

Naturalesa del premi

El premi consistirà en una (1) caixa de 6 ampolles de cava.

La participació en el sorteig suposa la plena i total acceptació de les bases descrites en aquest document per part dels participants.