Les imatges guanyadores del #ConcursCellers

Cellers Carol i Vallès va començar fa tres setmanes un concurs per escollir una imatges per la placa de la 13a edició de la Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava que es celebrarà al 4 de maig al celler. Era un concurs on, a través de les xarxes socials, la gent hi podia participar presentant fotografies o dissenys.

 

El concurs ha estat un èxit. Hem rebut més de 200 fotografies i dissenys. És per aquest motiu que, després de reunir-nos el jurat, hem decidit editar dues plaques. Per tant, que hi hagi dues imatges guanyadores.

 

Per una banda, la de la Maria Rosa Ferré que presenta un fantàstic paissatge de vinyes del costat de Sant Sebastià dels Gorgs on sembla que el cel s’obri per deixar entrar el sol. Per altra banda, la bonica fotografies de la Maria Martínez Miró on presenta un delicat brot de cep primaveral.

 

concurs_cellers1

 

concurs_cellers2

 

Aquestes dues fotografies són les plaques guanyadores del concurs i s’embotellaran amb el Guillem Carol Gran Reserva Brutl Nature.

 

Volem agraïr a tothom la seva participació i us convidem a tots a venir a la Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava del pròxim 4 de maig.