Cellers Carol Vallès presenta noves propostes enoturístiques

Des dels Cellers Carol Vallès presentem un paquet de diverses propostes enoturístiques. T’oferim la possibilitat de descobrir un Penedès diferent. Molt més pròxim, però a la vegada molt més desconegut. Et proposem visitar i recorrer l’entorn privilegiat que rodeja els nostres cellers, conèixer com s’elaboren els nostres caves, fer un maridatge amb productes locals o bé una cata comentada.

Tres experiències

Si voleu veure el Penedès amb uns altres ulls, podeu participar de les tres emocions que s’oferim:

100% Penedès: D’una durada aproximada d’una hora. Amb una visita a les caves, explicació dels processos d’elaboració i cata comentada de 2 caves.

L’essència dels cellers: D’una durada aproximada d’hora i mitja. Amb un passeig per les vinyes de la finca i explicació de les varietats de raïm, explicació dels processos d’elaboració del cava, cata comentada de 4 caves i maridatge amb productes locals.

Tradició i experiència: D’una durada aproximada d’hora i mitja. Amb un passeig per les vinyes de la finca i explicació de les varietats de raïm, explicació dels processos d’elaboració del cava, cata comentada de 6 caves i maridatge amb productes locals.

Visites a mida. Organitzem dinars de grups, rutes amb bicicleta i moltes altres propostes!

Reserves

Per fer la reserva de les experiències, truqueu-nos siusplau al nostre telèfon 938 98 90 78.