Les participacions seran vàlides fins el dia 18/04/2016 a les 23:59h. El guanyador o guanyadora del sorteig seran publicats a la pàgina de Facebook de Cellers Carol Vallès (www.facebook.com/cellerscarol) amb una comunicació prèvia per correu personal.

La persona guanyadora seran triades per concurs entre tots els clients participants en la campanya promocional “III Concurs Fotogràfic Cellers Carol Vallès per elaborar una placa de cava”.

L’ús del correu electrònic i de les dades personals de cada participant podrà ser utilitzat per a futures comunicacions exclusives dels Cellers Carol Vallès, d’acord amb la llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter general. Els participants podran exercir els seus drets d’accés, modificació, oposició i rectificació remetent un correu electrònic a visites@cellerscarol.com

Els informem que aquestes dades no seran cedides a tercers i que tenim implementades les mesures de seguretat de caire tècnic i organitzatives necessàries que garanteixen la seguretat de les seves dades personals i eviten la seva alteració, pèrdua tractament i/o accés no autoritzat donat l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a que estan exposades.

 

Naturalesa del premi

El premi consistirà en una (1) caixa de 6 ampolles de cava.

La participació en el sorteig suposa la plena i total acceptació de les bases descrites en aquest document per part dels participants.