Gaudeix de les vinyes, el paisatge i la gastronomia a a sobre d’un segwSegwayay!

Aquesta activitat t’ofereix l’oportunitat de viure uns moments únics en els quals podràs gaudir del paisatge, la gastronomia local i els caves més exclusius i reconeguts d’una manera especialment original.

L’activitat comença amb una ruta circular amb inici i fi als Cellers Carol Vallès. En aquest itinerari, que passa per camins amb molt d’encant, t’explicarem la vida de la vinya, les feines del viticultor, els diferents cultius i varietats de raïm, i et descobrirem els petits grans tresors que amaga el territori.

Després d’aquest intens recorregut, canviarem de registre i ens endinsarem a la tranquil·litat i pau que transmet la cava. Aprofitarem aquest moment per recorre els diferents processos de l’elaboració del nostre cava artesà.

Finalment, recuperarem forces amb un fantàstic tast dels nostres caves més exclusius i singulars. Per si no fos prou, els acompanyarem de formatges, patés i altres productes artesans de proximitat que no et deixaran indiferent!

Duració:

Dues hores i mitja (una hora i mitja de recorregut amb segway i hora hora de visita i tast)

Preu:

68 €

Indicacions:

El nombre mínim de persones per a realitzar l’activitat és de 6. Cal reservar prèviament enviant un correu a l’adreça visites@cellerscarol.com, trucant al telèfon 93 898 90 78 o omplint el següent formulari: