20 Juliol - Instants entre vinyes amb Halldor Mar

29,00

Esborrar
SKU: N/A Categoria:

Descripció

Les nits d’estiu són per celebrar-les! Per això hem creat el festival Instants: concerts de petit format durant la posta de sol dels dissabtes d’estiu.

El dia 20 de juliol Halldór Már protagonitza el concert de cloenda del festival.

Halldór Már es un islandès que viu a Catalunya des de mitjans de la dècada de los 80. Ha participat en molts projectes musicals en el nostre país recorrent bars i pubs amb la seva guitarra. Al 2014 Halldór Már, membre del grup Wiggum, ens sorprèn amb el seu disc Winds, versions en anglès de clàssics catalans. ‘Al vent’ de Raimon, ‘Paraules d’amor’ de Joan Manuel Serrat i ‘Remena nena’, cobren vida interpretades per aquest islandès d’ànima catalana. Halldór Már té també una faceta molt televisiva a TV3 com a conductor del programa Katalanoski, on viatge amb la seva vella guitarra acústica pel món buscant persones que parlen català. Ha estat també entrevistat per Eloi Vila al famós programa “El Cotxe” de la mateixa cadena.

L’activitat consisteix en:

19.30 h – Obrim portes. Copa de cava amb snack-aperitiu inclòs en l’entrada. En tot el celler hi haurà la possibilitat de gaudir de degustacions gastronòmiques elaborades per la foodtruck Era Cambuleta, Xerigots, La Botigueta del Mig i Gelats la Xixuneta (les degustacions no estan incloses amb l’entrada).

També disposareu del servei del nostre cavabar durant tota la vetllada.

Cada 15 minuts: 19.45, 20.00, 20.15 y 20.30 h – Visita exprés opcional a la cava. Visita guiada per l’interior de la cava i breu explicació del nostre procés artesanal d’elaboració del cava.

21 h – Inici del concert amb Halldór Már.

Informació addicional

Data

20/07/2019

Hora

19:30

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I NO ET PERDIS CAP NOVETAT

Disponibilitat

Dissabte dia 20 de Juliol

Durada

Idioma

Català

Mètode de pagament

Pagament online

Informació d’interès

S'obrirà el recinte a les 19:30h per a les degustacions gastronòmiques i el concert començarà a les 21h