07 Febrer, 2017

Els orígens

Sin categorizar Text redactat per

Durant el mes de Febrer, a Carol Vallès realitzem el tiratge. Aquest és el procés que marcarà l’inici en el llarg procés de criança dels nostres caves, i el treball d’aquests dies és el que determinarà en gran part la qualitat dels caves que tindrem en els pròxims anys, quinquennis o dècades.

Per celebrar la fi del tiratge, el pròxim 25 de febrer a les 10:00 us convidem a una activitat molt especial. En la història del celler, hem evolucionat en l’ús de diferents eines per a la producció dels nostres caves. Fins ara, aquestes eines històriques han estat emmagatzemades al celler, amagades dels nostres visitants. Tanmateix, aquest any volem oferir una experiència especial a tots vosaltres i per això les exposarem al celler i us oferirem un recorregut per cada una d’elles en el que podreu observar les seves característiques.

L’assistència a aquesta activitat és gratuïta. Tanmateix, es prega fer una reserva prèvia enviant un missatge al correu visites@cellerscarol.com o trucant al telèfon 629939607.

Comparteix

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I NO ET PERDIS CAP NOVETAT

* indica requerit

Cellers Carol Vallès farà servir aquesta informació per mantenir-se amb contacte amb tu per email.

En fer click al botó de subscripció, acceptes la política de protecció de dades. Per saber-ne més pots fer clic aquí