06 Abril, 2017

Firma de la Guia d’Enoturisme del Penedès amb Lluís Tolosa

Blog Text redactat per

Lluís Tolosa és sociòleg, escriptor i editor. Ha publicat una dotzena de llibres de vins, amb els quals ha guanyat una desena de premis nacionals i internacionals.

La seva última gran obra recorre més de 101 llocs per gaudir del turisme del vi i més de 70 vins recomanats entre els quals es troben les activitats i els caves de Carol Vallès.

Per celebrar la vigília de Sant Jordi, el proper dissabte 22 d’abril tindrem el privilegi de tenir aquest gran autor als cellers. Amb ell, realitzarem un acte de firma de la Guia d’Enoturisme del Penedès, en el qual tots aquells que encara no la tingueu també la podreu adquirir.

A més, tots els assistents a l’acte podran gaudir d’una copa dels nostres caves artesans. Aquells que ho desitgin també podran visitar els cellers i descobrir perquè Lluís Tolosa recomana les nostres activitats enoturístiques.

L’assistència a l’activitat és gratuïta. Tanmateix, per tal de poder organitzar millor l’esdeveniment agrairem que feu una reserva prèvia enviant un correu a visites@cellerscarol.com o trencant al, 629939607.

Us hi esperem!

Comparteix

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I NO ET PERDIS CAP NOVETAT

* indica requerit

Cellers Carol Vallès farà servir aquesta informació per mantenir-se amb contacte amb tu per email.

En fer click al botó de subscripció, acceptes la política de protecció de dades. Per saber-ne més pots fer clic aquí