08 Abril, 2019

El Guillem: passió i compromís

Blog Text redactat per

guillem-cellers-carol-valles

Fins ara us he anat presentant els membres que integren la família de Carol Vallès. Els meus pares, l’Albert, el Nil, la Bet, el Trasto. Ara, però, em toca a mi, al Guillem, presentar-me a mi mateix.

Sempre és complicat presentar-se a un mateix i no semblar una mica sonat. Però bé, ho intentaré.

Des de ben petit que he viscut envoltat de vinyes i ampolles a la finca de Can Parellada. Com en molts petits negocis familiars m’ha tocat fer de tot: veremes, tiratges, degollaments, anar a fires i el que fes falta. Sempre al costat dels meus pares. Veient el seu esperit de sacrifici, de superació i d’implicació.

Del meu pare he après que sense esforç no hi ha resultats, l’amor pel Penedès i que arriscar-se forma part de la vida. De la meva mare, el treball meticulós, la disciplina a la feina i que la família ha de ser sempre el principal projecte.

Des de fa dos anys he agafat el relleu del meu pare al capdavant del celler amb dues idees molt clares: seguir amb la bona feina feta i apostar per la singularitat. M’he decidit a fer-ho des del compromís (amb la terra, la història i el territori), però amb una actitud inquieta i inconformista. Apostant per llargues criances, elaborant produccions limitades, 100% ecològics, sostenibles amb l’entorn i apostant, en tot moment, per la qualitat.

Vols tastar el fruit de la nostra feina? Passa per la nostra botiga online i fes una ullada a tots els nostres caves.

 


Llegeix més històries de La família de Carol Vallès fent clic aquí.

Comparteix

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I NO ET PERDIS CAP NOVETAT

* indica requerit

Cellers Carol Vallès farà servir aquesta informació per mantenir-se amb contacte amb tu per email.

En fer click al botó de subscripció, acceptes la política de protecció de dades. Per saber-ne més pots fer clic aquí