28 May, 2020

La seguretat en l'enoturisme a Carol Vallès

Blog Text redactat per

Després de 2 mesos sense fer enoturisme tornem a la càrrega, però amb moltes novetats tant en les activitats com, i sobretot, en les MESURES DE SEGURETAT.

L’enoturisme és una activitat de lleure i com a tal, espereu relaxar-nos quan veniu al celler i passar una estona agradable. Per això, molts podeu pensar que aquestes mesures: la mascareta, la distància, el gel… ho faran ferregós… Doncs no! Ho hem repensat tot, des dels espais fins a les activitats per a que siguin CÒMODES I SEGURES.

NOVES ACTIVITATS:
 • El Pic Nic: Hem modificat, momentàniament, el format del brunch per tal de poder garantitzar-vos la distància entre tots vosaltres i fer que sigui una activitat a l’aire lliure 100%. Anirem a la vinya, degustarem els caves al pati i us entregarem una cistella amb productes Km0 i cava en fred per a que pugueu gaudir-la al lloc on vulgueu de la finca!

 

 • Ruta autoguiada en bicicleta i pic nic: Es tracta d’una ruta en bicicleta que surt de l’estació de Renfe i oficina de turisme de Lavern-Subirats (pensada per si voleu arribar en tren o en cotxe -hi ha apartacament-) us tindran les bicis preparades i us configuraran la ruta que podreu fer vosaltres sols amb el vostre mòbil. En aquesta, seguireu caminets entre vinyes fins al Celler on us esperarem pel tast de caves i un pic nic.

 

 • Els Maridatges: Els clàssics de formatges, pernils i xocolata. Tots ells els farem al pati per a garantir la distància, espaiar els participants i estara  l’aire lliure.

 

MESURES COVID-19:
 • Aquestes activitats han estat pensades seguint totes les mesures de seguretat que ens marca la Generalitat de Catalunya, així, hem pres les següents mesures:
 • Els grups seran molt reduïts, de places limitades i escalonats per horaris per tal d’evitar aglomeracions.
 • Durant les explicacions el grup sempre estarà acompanyat d’una persona que vetllarà en tot moment per les normes de seguretat, higiene i distància social.
 • Disposarem de gel hidroalcohòlic a l’entrada dels espais interiors del celler així com papereres amb tapa accionades amb pedal.
 • És imprescindible venir amb mascareta que serà d’ús obligatori per entrar a les zones interiors.
 • Es farà més freqüent la neteja i desinfecció de zones comuns, material i espais com taulells i banys.
 • Tot el parament necessari excepte les copes serà d’un sol ús (biodegradable) per garantir una higiene òptima.
 • Es regularà l’entrada a la botiga per evitar aglomeracions.

Aquestes Mesures_Covid són les que trobareu penjades arreu del celler.

Amb tot això que farem que l’enoturisme a Carol Vallès sigui segur, divertit i una oportunitat per respirar aire fresc i estar en contacte amb la natura. Us animem a que ho compartiu!

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I NO ET PERDIS CAP NOVETAT

* indica requerit

Cellers Carol Vallès farà servir aquesta informació per mantenir-se amb contacte amb tu per email.

En fer click al botó de subscripció, acceptes la política de protecció de dades. Per saber-ne més pots fer clic aquí