Comença el cicle de música, cava i gastronomia entre vinyes amb el primer concert i l’aforament complet

Roger Mas va seduir el públic amb un recital de música i poesia en què va repassar les seves peces més conegudes de la seva discografia

Aquest dissabte, el cantautor Roger Mas va donar el tret de sortida a la primera edició del Festival Instants. El cicle de tres concerts de petit format se celebra els dissabtes d’aquest mes de juliol al capvespre al pati de Can Parellada.

Més d’un centenar de persones van gaudir de l’espectacle del músic solsoní. Durant la vetllada, va fer un repàs del seu repertori poètic més conegut. Sobre tot, versions de grans autors catalans com Jacint Verdaguer i Joan Maragall.

En un espai íntim d’estil mediterrani, a l’aire lliure i envoltat de vinyes, Roger Mas es va mostrar molt proper al públic. Va compartir anècdotes personals sobre la seva relació amb el Solsonès i la importància de la natura i la terra en la seva obra. També va compartir algunes de les seves influències artístiques i va recitar diversos fragments del seu llibre El dolor de la bellesa (Empúries, 2017).

Abans del concert, els assistents van degustar el Pit-Roig, un Brut Nature ecològic 100% Pinot Noir. En una copa de gran qualitat gràcies a la col·laboració amb Riedel. I un tartar de tomàquet rosa amb remolatxa als cítrics cortesia d’Ametller Origen.

A més a més, el públic va gaudir de l’oferta gastronòmica gràcies als formatges Xerigots, els platets de La Botigueta del Mig, els Gelats la Xixuneta i el servei de cavabar de Carol Vallès.

El Festival Instants continua aquest dissabte 13 de juliol amb l’actuació de Sara Pi. Halldór Már serà l’encarregat de concloure el 20 de juliol la primera edició del cicle de concerts. Encara es poden comprar entrades a instants.cat.