En compliment amb el que disposa l’article 22.2 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquesta pàgina web l’informa, en aquesta secció, sobre la política de recollida i tractament de galetes.

Què son les galetes?

Una galeta és un fitxer que es descarrega en el seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d’altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzin en el seu equip, poden utilitzar-se per al reconeixement de l’usuari.

Quins tipus de galetes s’utilitzen en aquest lloc web?

Aquest web utilitza els següents tipus de galetes:

Galetes d’anàlisi: Són aquelles que, o bé tractades per nosaltres o bé per tercers, ens permet quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar el mesurament i l’anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris dels serveis ofertats. S’analitza el seu comportament al nostre lloc web per tal de millorar l’oferta de productes o serveis que li oferim.

Galetes tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari navegar a través de l’àrea restringida i utilitzar diferents funcions, com per exemple, portar a terme el procés de compra d’un article.

Galetes de personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari, com per exemple l’idioma o el tipus de navegador que utilitza.

Aquest web no utilitza galetes publicitàries o de publicitat comportamental perquè no conté anuncis.

Inhabilita les galetes

Vostè pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador que utilitzi.

A continuació pot accedir a la configuració dels navegadors web més freqüents per acceptar, bloquejar o desactivar les galetes:

Galetes de tercers

Aquesta pàgina web utilitza serveis de tercers per recopilar informació amb finalitats estadístiques i d’ús del web. Són utilitzades per orientar el contingut que és rellevant per als usuaris, millorant així la qualitat d’experiència d’ús dels mateixos.

En concret, fem servir els serveis de Google Analytics per les nostres estadístiques. Algunes galetes són essencials per al funcionament del lloc, per exemple, pel cercador incorporat.

El nostre lloc inclou altres funcionalitats proporcionades per tercers. Gràcies a això, pot compartir fàcilment el contingut a xarxes socials com Facebook, Twitter o Google+, amb els botons que hem inclòs per a aquest efecte.

Advertència sobre eliminar galetes

Pot eliminar i bloquejar totes les galetes d’aquest lloc, però part del lloc no funcionarà o la qualitat del mateix podrà veure’s afectada.

Si té qualsevol dubte sobre la nostra política de galetes, pot acudir directament a nosaltres a través dels nostres canals de contacte.