Reserves i pagaments

1.1. Enoturisme

Pot sol·licitar la seva reserva per a una visita enoturística trucant al telèfon +34 93 898 90 78, enviant un correu electrònic a visites@cellerscarol.com, a través del sistema de botiga online que trobarà a www.cellerscarol.com/botiga/enoturisme o omplint el formulari de contacte que trobarà a www.cellerscarol.com/contacte. En qualsevol cas pot demanar-nos la factura per empresa de la seva reserva.

En el moment d’efectuar una reserva s’ha de fer el pagament del 100% de l’import.

Si després de 2 dies des de la sol·licitud de reserva no s’ha rebut el pagament, Cellers Carol Vallès es reserva el dret de cancel·lar la reserva sense previ avís.

Tota reserva realitzada és supervisada per tal de confirmar que tots els aspectes de la mateixa són correctes (preu, ocupació i característiques). Un cop revisada la reserva i rebut el pagament s’envia un correu electrònic de confirmació. La reserva es considera confirmada un cop s’ha enviat el correu electrònic de confirmació de la reserva. El temps mínim per poder acceptar i confirmar reserves és de 48 hores abans de l’activitat. Recomanem sempre fer la reserva amb la màxima antelació possible per poder garantir les places.

Per tal de modificar la data de reserva o fer qualsevol canvi en el seu contingut (nombre de persones, necessitats específiques, tipus d’activitat, etc.), caldrà avisar amb una antelació de 2 dies hàbils. En cas que el client no avisi amb el temps suficient, Cellers Carol Vallès es reserva el dret d’anul·lar la reserva sense cap compensació ni retorn de l’import pagat. En el cas que el client hagi fet ús d’un cupó regal, aquest cupó es considerarà validat i no serà vàlid per a cap més activitat.

En cas que el client tingui alguna intolerància alimentària o al·lèrgia, caldrà que ho notifiqui en el moment de realitzar la reserva. De la mateixa manera, si té qualsevol altre tipus de limitació alimentària (no consum de carn, per exemple), caldrà que es notifiqui amb antelació al moment de realitzar la reserva.

1.2. Comandes de cava i productes alimentaris

Pot sol·licitar la seva comanda de cava o altres productes alimentaris, com poden ser l’oli Dòliva o els lots de Nadal, trucant al telèfon +34 93 898 90 78, enviant un correu electrònic a visites@cellerscarol.com, a través del sistema de botiga online que trobarà a www.cellerscarol.com/cava o omplint el formulari de contacte que trobarà a www.cellerscarol.com/contacte. En qualsevol cas pot demanar-nos la factura per empresa de la seva comanda.

En el moment d’efectuar una compra cal fer el pagament del 100% de l’import mitjançant targeta o transferència bancària.

Si després de 5 dies des de la compra no s’ha rebut el pagament, Cellers Carol Vallès es reserva el dret de cancel·lar la compra sense previ avís.

Qualsevol compra realitzada és supervisada per tal de confirmar que tots els aspectes de la comanda són correctes (preu, disponibilitat i característiques). Un cop revisada la comanda i rebut el pagament, es fa l’enviament. La seva entrega s’efectuarà en un termini de 1-2 dies hàbils. Les comandes efectuades en divendres o vigílies de festius poden trigar més del normal.

1.3. Altres

Cellers Carol Vallès organitza en ocasions puntuals esdeveniments on posa a la venda, dins la mateixa finca, productes d’altres empreses. Per a conèixer les condicions subjectes a aquestes situacions contacti directament amb nosaltres en cada cas.

Horaris

Els dies sense cap festa nacional trobarà Cellers Carol Vallès obert dins els horaris que pot veure a continuació. Pel que fa als dies festius nacionals consulti amb nosaltres directament la disponibilitat en cada cas.

2.1. Enoturisme

  • Els nostres horaris d’atenció al públic son:
  • Caps de setmana: de 10 a 14 h

2.2. Botiga de cava i productes alimentaris

Els nostres horaris d’atenció al públic son:

  • Caps de setmana: de 10 a 14 h
  • Entre setmana: per a ser atès és imprescindible que consulti la disponibilitat prèviament a través del nostre telèfon o adreça de correu electrònic de contacte. Al ser un celler petit, no podem garantir que en tot moment hi hagi algú present.

Equipament de la finca Cellers Carol Vallès disposa de servei gratuït d’aparcament just al costat de la finca.

Els accessos estan parcialment habilitats per a persones amb mobilitat reduïda i cadires de rodes. L’accés a la finca, als cellers i a l’espai exterior de degustació estan habilitats. Els banys es troben en fase d’adaptació i actualment no disposen d’habilitació per a cadires de rodes.

Animals de companyia

Els animals de companyia són benvinguts a Cellers Carol Vallès. Tanmateix, cal que les persones que portin animals de companyia es facin responsables del seu comportament durant la visita.

Per raons sanitàries hi ha espais dels cellers on els animals tenen l’accés restringit (sala de tast, caves, etc.). En cas que es portin animals de companyia caldrà tenir en compte que aquests no podran accedir a aquests espais i que el propietari s’haurà de fer càrrec de l’animal mentre els grups realitzen les activitats en els espais on els animals tenen l’entrada restringida.

Advertim que Cellers Carol Vallès té un gos propi, el Trasto, que normalment campa lliurement pel voltant de la casa. Tanmateix, en cas que algun client ho sol·liciti el gos es pot tancar.

Anul·lació o canvi d’una reserva

Vostè pot anul·lar o canviar en qualsevol moment la seva reserva. No tindrà cap càrrec si ho fa almenys 3 dies abans de l’activitat contractada.

Cellers Carol Vallès es reserva el dret a no retornar les quantitats pagades si l’anul·lació de la reserva es fa fora d’aquest termini.

Política de devolucions

6.1. El producte rebut és incorrecte, està danyat o defectuós

Quan rebi la seva comanda haurà d’inspeccionar el paquet per verificar que la comanda és correcte, sempre abans d’obrir i consumir els productes. Si ha rebut una comanda incorrecte, o els productes es troben danyats o defectuosos, intentarem solucionar aquest problema el més aviat possible amb vostè. Per rebre el reemborsament o reemplaçament de productes, haurà de tornar la comanda en les mateixes condicions en què la va rebre i durant els 14 dies següents a l’arribada del paquet.

6.2. Drets del consumidor

La nostra política de devolucions no afecta els seus drets com a consumidor.

6.3. Què fer per retornar un producte

Contacti amb nosaltres trucant al telèfon +34 93 898 90 78, enviant un correu electrònic a visites@cellerscarol.com, facilitant el seu número de comanda, el producte a retornar i la raó per la qual es realitza aquesta devolució. Li confirmarem la direcció a la qual haurà d’enviar l’article en qüestió. Si us plau, empaqueti l’article de manera segura i inclogui dins el paquet el seu número de comanda, nom i adreça completa. Si us plau, inclogui també el rebut o justificant d’enviament.

Qualsevol producte retornat és responsabilitat de l’usuari fins que arriba al nostre magatzem. Per això, asseguri’s que ens el fa arribar a través d’un mètode d’enviament segur.

La nostra política de devolució s’aplica a les comandes realitzades directament a través dels nostres propis canals de venda (comandes directes o a través del web www.cellerscarol.com). Per això, si ha adquirit un producte en alguna de les nostres botigues de venda especialitzades i/o en distribuïdores de la nostra marca, si us plau, contacti amb la botiga directament.

6.4. Cost d’articles retornats

Només es retornaran els costos d’enviament de les devolucions per comandes errònies i de productes que es trobin danyats o defectuosos.

6.5. Queixes i reclamacions

Si no està satisfet amb el mètode que hem aplicat per gestionar la seva devolució o reemplaçament de qualsevol producte, estarem encantats de buscar solucions alternatives per resoldre qualsevol incident, agraint el contacte directe amb l’equip dels cellers a través del correu visites@cellerscarol.com.

Fulls de reclamació

Cellers Carol Vallès disposa de fulls oficials de queixa, reclamació i denúncia.