10 Abril, 2013

5 de maig: XII Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava

Sin categorizar Text redactat per

Com ja és tradició el primer diumenge del mes de maig els Cellers Carol Vallès celebrem un dels intercanvis de plaques de cava més vaterans del calendari. Aquest any al diumenge 5 de maig n’organitzem la dotzena edició i ho celebrem presentant dues noves plaques de cava. Les dues, que seran embotellades en caves reserva de la marca Guillem Carol, volen significar la primavera i l’estiu. En una placa es pot veure un camp nevat de la finca amb un amatller florit i en l’altra un raïm apunt de ser collit. Les dues ampolles, juntament amb la resta de marques dels cellers, es vendran durant la trobada fins que s’esgotin les existències.

 

Com també és tradició en l’intercanvi de plaques del nostre celler de 9 a 11 del matí s’oferirà esmorzar gratuït per tots aquells que comprin el cava de la trobada. Aquells qui ho vulguin, com ja s’ha fet en anteriors edicions, també podran comprar ostres per maridar-les amb els nostres caves.

 

Tots aquells comerciants o paradistes que vulguin un espai a la trobada demanem, si us plau, que contactin amb el celler perquè se’ls hi reservi un espai.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I NO ET PERDIS CAP NOVETAT

* indica requerit

Cellers Carol Vallès farà servir aquesta informació per mantenir-se amb contacte amb tu per email.

En fer click al botó de subscripció, acceptes la política de protecció de dades. Per saber-ne més pots fer clic aquí