14 Gener, 2019

La feina ben feta: l'Albert

Blog Text redactat per

L’Albert és el responsable d’enologia de Carol Vallès. Ell, conjuntament amb el Joan Carol, són els responsables dels diversos premis que els últims anys ha recollit el nostre celler.

Per les mans de l’Albert passen totes les ampolles de Carol Vallès. De la primera a l’última. Analítiques, tiratge, aclarit als pupitres, degollament, etc. L’Albert és el responsable de mimar cada ampolla durant aquest llarg procès. A més, l’Albert forma part d’aquest reduït i exclusiu grup de persones que encara saben degollar a mà. Gràcies a la seva feina a Carol Vallès encara podem afirmar que degollem totes les ampolles, una a una, a mà.

L’Albert és passió i singularitat. Però sobretot és una garantia de la feina ben feta.

 

Descobreix el treball de l’Albert en una de les nostres visites d’enoturisme. Aprofita la presentació de la nova anyada de Dòliva aquest proper diumenge 27 de gener per conèixe’ns:

 


 

Presentació de la nova anyada de Dòliva i maridatge amb fumats

Sigues el primer a tastar l’anyada de 2018 del nostre oli Dòliva amb diferents pans artesans i una copa de cava. L’assistència a la presentació és gratuïta, però et recomanem que t’apuntis al maridatge de fumats i macerats (amb el nostre oli) per 10€ adicionals.

 

Comparteix

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I NO ET PERDIS CAP NOVETAT