Comença un mes de febrer amb moltes novetats. No només perquè aquest febrer tindrà un dia més -ja que és any de traspàs- sinó perquè a Cellers Carol Vallès tenim moltes sorpreses per explicar-vos.

Les anirem explicant mica en mica, però. En primer lloc, aquest DIUMENGE 7 DE FEBRER oferirem de forma exclusiva UN FANTÀSTIC MARIDATGE DELS NOSTRES CAVES MÉS ESPECIALS AMB FORMATGES ARTESANS de Xerigots.

Serà un maridatges on es tastaran 4 caves amb 4 formatges catalans i, a més, de forma exclusiva hem posat un preu especial. Perquè no digueu que a Cellers Carol Vallès no fem cap rebaixa ho passem, només aquest diumenge, de 18€ a 12€!

En segon lloc, us volem explicar que el diumenge 24 de gener vam superar els 1000 SEGUIDORS A LA NOSTRA PÀGINA DEL FACEBOOK. Aquest fet ens omple d’orgull i ens esperona a seguir treballant.

Per això, volem agrair la vostra confiança i celebrar l’assoliment dels 1000 seguidors amb unes portes obertes EL PRÒXIM 13 DE FEBRER. Així, obrirem les portes dels cellers perquè descobreixis els secrets de la producció artesana de cava en un ambient festiu.

Per últim, voldríem anunciar-te que AQUESTA SETMANA DESGORJAREM 100 AMPOLLES DEL PREMIAT GUILLEM CAROL MILLENIUM GRAN RESERVA, EL CAVA GUANYADOR DEL VINARI D’OR!
Ja el pots adquirir als nostres cellers o a la nostra botiga online.