Avui és el Dia Mundial de la Bicicleta i a Carol Vallès ho volem celebrar amb tu. Aprofita el bon temps i la primavera! Veuràs els primers brots dels ceps que són tot un espectacle de la naturalesa.

Per poder gaudir del cava com ens encanta que feu, cal seguir una dieta equilibrada i mantenir hàbits saludables. Una molt bona manera de fer exercici físic el cap de setmana és anar en bicicleta.

Anar en bici té beneficis per a la salut com:

  • Disminució de l’estrès.
  • Redueix el risc de malalties coronàries.
  • Incrementa les defenses de l’organisme contra diverses formes de diabetis.
  • Redueix i evita l’aparició d’artrosi.
  • Disminueix la possibilitat de patir problemes a la columna o hèrnies.
  • Augmenta el calci dels ossos.
  • Retarda l’envelliment.

I què millor que fer-ho envoltat d’un entorn privilegiat com són les vinyes penedesenques? Aquests dies es poden veure els primers brots dels ceps. La primavera i el bon temps no duraran per sempre.

Fins que acabi la setmana, reserva la nostra Ruta en bici: Descobreix el Penedès sobre rodes amb un 10% de descompte introduint el codi “diadelabici”.

A més, ara us oferim la possibilitat de començar aquesta activitat més a prop de casa amb la Ruta en bici amb sortida des de Barcelona. Si no coneixeu la zona o no disposeu de cotxe, podeu explorar l’encant del Penedès amb un guia que us recollirà al centre de Barcelona.

 


 

 

Ruta en bici: Descobreix el Penedès sobre rodes

Avançar en bicicleta per camins envoltats de vinyes és una experiència única. Amb aquesta activitat t’oferim la possibilitat de gaudir de la natura i el paisatge amb una ruta en bicicleta perfecte per a fer en família.

L’activitat inclou:

– Ruta en bicicleta per les vinyes que envolten el celler.
– Visita guiada per les vinyes i l’interior del celler.
– Explicació del procés artesanal d’elaboració del cava.
– Tast comentat de diferents caves.
– Pica-pica amb productes Km0.

[button value=”VEURE ACTIVITAT” link=”/cava/sobre-rodes”]