04 Març, 2014

Els Cellers Carol Vallès organitza un concurs fotogràfic per elaborar una nova placa

Sin categorizar Text redactat per

DATA: El 20 de març finalitzarà el concurs. S’hi podrà participar a través de Twitter, Facebook i Instagram.

GUANYADOR: El guanyador s’endurà una caixa de cava embotellat amb la placa de la seva fotografia.

 

Redacció

Els Cellers Carol Vallès, un any més, han organitzat pel 4 de maig una trobada d’intercanvi de plaques de cava als seus cellers, una finca rodejada de vinyes al cor de Subirats.

Aquest any el celler ja arriba a la 13a edició d’una de les trobades més veteranes del calendari i, per aquest motiu, ho vol celebrar organitzant un concurs fotogràfic per realitzar una nova placa.

Els Cellers Carol Vallès edita cada any dues noves plaques de cava, unes composicions que anualment són distingides amb diversos premis per l’associació de Col·lecciones de Plaques de Cava (CpC). Doncs bé, aquest any el celler vol que la fotografia d’una d’aquestes dues plaques sigui el resultat d’un concurs.

El celler proposa que siguin els internautes els que a través de les xarxes socials proposin fotografies o dissenys per elaborar aquesta nova placa.

 

Participar al concurs

Participar-hi és molt simple. Els internautes que hi vulguin participar ho podran fer de 3 maneres: a través del Twitter, el Facebook i l’Instragram.

Els dissenys o fotografies que presentin han d’anar relacionades amb la temàtica del cava, les vinyes o el Penedès.

Els que hi vulguin participar a través del Twitter hauran de seguir el perfil dels Cellers Carol Vallès (twiiter.com/cellerscarol) i penjar les seves fotografies a la xarxa social amb l’etiqueta #ConcursCellers i citar els cellers amb @cellerscarol.

Qui hi vulgui participar a través de Facebook haurà de seguir la pàgina dels cellers (fb.com/cellerscarol) i penjar la fotografia al mur de la pàgina de Cellers Carol Vallès.

Finalment qui hi vulgui participar per Instagram haurà de seguir el perfil dels Cellers Carol Vallès (instagram.com/cellerscarol) i penjar les seves fotografies a la xarxa social amb l’etiqueta #ConcursCellers i citar els cellers amb @cellerscarol.

 

Guanyador i premi

El concurs finalitzarà el dijous 20 de març a les 12 de la nit. El guanyador del concurs serà escollit per l’equip de comunicació i el responsable de disseny de Cellers Carol Vallès. El guanyador haurà de cedir el drets totals de la imatge als cellers.

El guanyador del concurs, a banda que es realitzaran les plaques de cava amb la seva fotografia, guanyarà una caixa del cava en qüestió embotellada amb la seva placa.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I NO ET PERDIS CAP NOVETAT

* indica requerit

Cellers Carol Vallès farà servir aquesta informació per mantenir-se amb contacte amb tu per email.

En fer click al botó de subscripció, acceptes la política de protecció de dades. Per saber-ne més pots fer clic aquí