23 October, 2018

Honest, lleial, directe: el Trasto

Blog Text redactat per

El Trasto és el gos de Carol Vallès. Va ser adoptat fa 5 anys d’una gossera. Havia estat abandonat i tenia molta por. Al principi el Trasto desconfiava de tothom. Mossegava, destrossava les coses i s’amagava. D’aquí el seu nom. Diversos veterinaris van dir que, com que ja era gran, no canviaria.

Però, després d’uns mesos d’adaptació, el canvi va ser espectacular. Aquell gos desconfiat es va tornar obert i tranquil. I, de mica en mica, es va anar guanyant el cor de tothom. Fins el punt que, a dia d’avui, ja és un membre més de la família Carol Vallès. El Trasto ja és famós per aquells qui freqüenten el celler.

Quan la gent visita Carol Vallès el Trasto és el primer que els va a rebre i l’últim en acomiadar-se. Saluda els visitants un per un i els acompanya per la vinya.

El Tasto representa, per Carol Vallès, la honestedat, la familiaritat, la sinceritat i la companyia que, des del celler, volem transmetre en cadascun dels nostres caves. I ara, el Trasto ja té el seu cava propi. Un cava jove i versàtil, per prendre a qualsevol moment del dia i acompanyar qualsevol menjar. Encara no l’has tastat? Vine aquest dissabte 27 d’octubre a la presentació del Trasto (el cava). Apunta’t abans que completem l’aforament.

 

 


 

Presentació d’un nou cava: el Trasto

El Trasto és un cava molt especial per nosaltres, i per això volem que la seva presentació també ho sigui. Durant tot el matí es podrà veure una projecció de vídeo mapping a dins de la cava.

Comparteix

Vols participar d’aquesta experiència?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I NO ET PERDIS CAP NOVETAT