FESTIVAL INSTANTS

Viu Instants…

     De música als capvespres d’estiu

         De postes de sol entre vinyes

             De cava i degustacions gastronòmiques

 

Acompanya’ns a la tercera edició del festival Instants, un cicle de tres concerts de petit format, exclusius i d’aformanet molt limitat que se celebran els vespres de dissabte del mes de juliol al pati de Carol Vallès.

 

QUÈ ET PROPOSEM?

 

L’experiència comença a les 19 h, quan obrim les portes i t’entreguem una copa de cava i un aperitiu (inclòs a l’entrada). Pots arribar a partir d’aquesta hora, quan et vagi millor!
El concert començarà cap a les 21 h, al pati del celler, a l’aire lliure, amb les vinyes de fons.
Durant tota la vetllada podràs gaudir de degustacions gastronòmiques a les foodtrucks i paradetes, visites al celler i tastos dels nostres caves. Tot, mentre es pon el sol entre vinyes…

 

GEMMA HUMET

3 de Juliol

Una de les veus amb més llum i personalitat del panorama català actual. Gemma Humet ha demostrat ser una de les artistes més compromeses i versàtils dels últims temps. Els premis Enderrock i les seves col·laboracions amb Joan Manuel Serrat, Lluís Llach o Kepa Junquera l’han projectat com a una de les cantautores de protesta més reconegudes del país.

MERITXELL NEDDERMANN

10 de Juliol

En contacte amb la música i el seu instrument, el piano, des de la infància al març del 2020 publica el seu àlbum debut, In the Backyard of the Castle, proclamat com una de les propostes més originals i interessants del panorama indie actual. A Instants Meritxell Neddermann ens sorprendà amb material inèdit i oferirà un espectacle intimista i catàrtic.

GUILLEM ROMA

17 de Juliol

Aquest 2021 Guillem Roma ha estrenat un nou disc amb energia renovada, fresca i amb altes dosis d’optimisme! Ple de cançons que ens faran ballar i reflexionar a parts iguals amb la originalitat i connexió amb el públic que caracteritzen a l’artista. A Instants viurem una experiència única per estrenar aquest nou disc i compartir tota la seva màgia amb tots vosaltres!

 

PROTOCOL COVID
  • Totes les persones que adquireixin entrada tindran taula assignada i un cop arribin al recinte se’ls acompanyarà al seu lloc. Les taules podran ser de màxim quatre persones així que les reserves més grans de quatre es dividiran en dues taules diferenciades. AQUESTES RESTRICCIONS ES PODEN VEURE MODIFICADES D’ACORD AMB LES NOVES NORMATIVES.
  • En cas d’anul·lació del Festival Instants per motius relacionats amb la COVID es reemorssarà íntegrament l’import de l’entrada.
  • Conuslta aquí el protocol COVID del Festival Instants: MESURES SEGRUETAT COVID-19