INSTANTS

Viu Instants…
De música als capvespres d’estiu
De postes de sol entre vinyes
De cava i degustacions gastronòmiques
Et proposem que ens acompanyis a la segona edició del festival Instants, un cicle de tres concerts de petit format que se celebrà els vespres de dissabte del mes de juliol al pati de Carol Vallès.
L’experiència comença a les 19 h, obrim les portes i t’entreguem una copa de cava i un aperitiu (inclòs a l’entrada). El concert comença a les 21 h. Durant tota la vetllada podràs gaudir de degustacions gastronòmiques a les foodtrucks i paradetes, visites al celler i tastos dels nostres caves. Tot, mentre es pon el sol entre vinyes…

david_caraben

David Carabén

4 de juliol

ENTRADES EXHAURIDES. Repàs en format íntim per cançons que habitualment no formen part del seu repertori de directe, poemes de Joan Vinyoli musicats per l’ocasió i adaptacions al català d’alguns dels seus referents.

eric_vinaixa

Èric Vinaixa

11 de juliol

Sempre amb una posada en escena carregada de força i energia, seguint els patrons de les bandes de rock dels setanta, en aquesta ocasió, l’Èric ens oferirà una versió íntima dels clàssics que l’han protegit des petit i de la seva pròpia música.

Maria_Jaume

Maria Jaume

18 de juliol

Jova cantautora mallorquina que es presenta amb un grapat de cançons properes i sinceres, marcades per unes lletres crues i transparents, amb referents que van de Julia Jackin o Angel Olsen a Miquel Serra, sempre amb un regust mediterrani.

En cas que el concert s’hagi de suspendre per causes relacionades amb el COVID-19 es retornaran íntegrament els diners de l’entrada.