El Grup Gourmets, grup gastronòmic i de premsa vinícola pioner a Espanya, ha presentat recentment la seva 31 edició de la Guia Gourmet. En aquesta guia, s’analitzen 1.117 bodegues i es classifiquen més de 4.400 vins mitjançant tasts a cegues.Enguany, estem molt contents d’anunciar-vos que el Parellada i Faura Millenium ha estat qualificat amb 92 punts pel comitè de tast d’aquesta guia referent per a professionals i aficionats. Aquesta qualificació suposa un gran èxit i orgull pels nostres cellers, doncs significa l’entrada d’aquest cava en el quadre d’honor dels millors caves d’Espanya. En la publicació de l’edició del 2016, també es destaca la gran relació qualitat/preu d’aquest cava de 24 mesos de criança. I, de fet, el situa com un dels millors caves qualitat/preu d’Espanya.

Un cop més, la contínua aposta per un mètode tradicional, una producció artesanal i l’elaboració de caves singulars i únics són mereixedors de premis i reconeixement.

Si vols descobrir aquest i qualsevol dels nostres caves, et recordem que pots venir al nostre celler. Obrim cada dia de la setmana, de dilluns a diumenge.

T’hi esperem!