27 Desembre, 2013

Publicat al setmanari El 3 de vuit “La presitigiosa guia Gourmets ha considerat el Parellada i Faura Millenium com el millor cava qualitat-preu del 2013” L’edició del 2013 de la prestigiosa guia del grup Gourmets ha premiat el cava Parellada i Faura Millenium, que elaboren els Cellers Carol i Vallès, amb 92 punts. El cava reserva, elaborat amb 40% de macabeu, un 30% de xarel·lo i un 30% de parellada, ha entrat en el quadre d’honor que anualment realitza la guia. Han destacat la seva “notable intensitat, la seva frescor, el sabor, l’equilibri i el llarg final amb records de crema pastissera”. La guia, després de catar i puntuar els caves, elabora un quadre d’honor on hi apareixen el que, segons ells, són els 32 millors caves de l’any i entre aquest hi han situat aquest cop el Parellada i Faura Millenium. Els Cellers Carol i Vallès altres anys hi havien situat altres caves elaborats a la finca com són el Guillem Carol Gran Reserva Brut Nature. Aquest cop, però, ha estat la gamma Parellada i Faura qui ha aconseguit entrar entre aquest distingit grup d’espomosos. Qualitat – Preu

Sin categorizar Text redactat per

x

Publicat al setmanari El 3 de vuit

“La presitigiosa guia Gourmets ha considerat el Parellada i Faura Millenium com el millor cava qualitat-preu del 2013”

L’edició del 2013 de la prestigiosa guia del grup Gourmets ha premiat el cava Parellada i Faura Millenium, que elaboren els Cellers Carol i Vallès, amb 92 punts. El cava reserva, elaborat amb 40% de macabeu, un 30% de xarel·lo i un 30% de parellada, ha entrat en el quadre d’honor que anualment realitza la guia. Han destacat la seva “notable intensitat, la seva frescor, el sabor, l’equilibri i el llarg final amb records de crema pastissera”.

La guia, després de catar i puntuar els caves, elabora un quadre d’honor on hi apareixen el que, segons ells, són els 32 millors caves de l’any i entre aquest hi han situat aquest cop el Parellada i Faura Millenium. Els Cellers Carol i Vallès altres anys hi havien situat altres caves elaborats a la finca com són el Guillem Carol Gran Reserva Brut Nature. Aquest cop, però, ha estat la gamma Parellada i Faura qui ha aconseguit entrar entre aquest distingit grup d’espomosos.

Qualitat – Preu

La qualitat del cava que elaboren els Cellers Carol Vallès, però no ha estat l’única cosa que han destacat a la guia del grup Gourmet. El preu també ha estat un factor que han subratllat, ja que el Parellada i Faura Millenium es pot trobar, segons la guia, per tan sols 6 euros. Un preu que contrasta amb els altres premiats on es poden trobar caves de fins a 140 euros.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I NO ET PERDIS CAP NOVETAT

* indica requerit

Cellers Carol Vallès farà servir aquesta informació per mantenir-se amb contacte amb tu per email.

En fer click al botó de subscripció, acceptes la política de protecció de dades. Per saber-ne més pots fer clic aquí