29 Abril, 2014

Un brindis per una escola catalana

Sin categorizar Text redactat per

Els Cellers Carol i Vallès presenten un nou cava per col•laborar amb la plataforma Som Escola, l’entitat que aquest 14 de juny ha convocat una mobilització que recorrerà el centre de Barcelona amb el lema: “Per un país de tots, decidim escola catalana”.

 

Cellers Carol Vallès, una petita cava del Penedès i compromesa amb el territori, davant la situació política i social que viu Catalunya vol aportar el seu granet de sorra. I l’aporta fent allò que sap fer millor: el cava. És per aquest motiu que ha elaborat una edició limitada de 1714 ampolles amb una etiqueta on s’hi pot veure l’essència del celler: la terra, un cep i les quatre barres. A més, també hi ha posat un component polític com la data de la consulta, el 9 de novembre del 2014.

 

Cellers Carol Vallès sempre ha etiquetat tots els seus productes en català. Per què entén que una empresa catalana ha actuar com una empresa normal en un país normal. És a dir, etiquetant amb la llengua del territori i respectant a tots els seus ciutadans.

 

Suport a Som Escola

Comprant el cava de Cellers Carol Vallès es col•labora econòmicament a finançar la plataforma Som Escola, ja que part dels guanys recaptats aniran a aquesta plataforma que defensa l’escola catalana i que treballa per una societat més cohesionada, democràtica i lliure.

 

Comprar el cava

El cava es podrà trobar als Cellers Carol Vallès, en algunes vinoteques de Catalunya i també es pot comprar a través de la pàgina web de vidirecte.cat, una plataforma especialitzada en la comercialització de productes de la terra.

Nota de cata

15-18 mesos de criança Elaborat amb les varietats de raïm: 60% parellada 30% macabeu 10% xarel•lo Sense licor d’expedició Cava potent, bona acidesa, bombolla fina i persistent.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I NO ET PERDIS CAP NOVETAT

* indica requerit

Cellers Carol Vallès farà servir aquesta informació per mantenir-se amb contacte amb tu per email.

En fer click al botó de subscripció, acceptes la política de protecció de dades. Per saber-ne més pots fer clic aquí