El club TR3SC, Hidden Factory, el Taller de Músics i Cellers Carol Vallès s’uneixen per crear una experiència irrepetible.

 

El proper dia 20 de maig, Cellers Carol Vallès uneix al Club TR3SC, Hidden Factory i el Taller de Músics per realitzar un maridatge inèdit. En l’experiència, maridarem els nostres caves amb la cultura, la gastronomia i la música per celebrar el 10è aniversari del club de cultura TR3SC.

En aquesta cita, tindrem l’oportunitat de tastar els 10 plats que els xefs de Hidden Factory Xavier Morón i Nico Baud (els quals han treballat en reconeguts restaurants guardonats amb estrelles Michelín), han creat per l’ocasió. Per arrodonir l’experiència, maridarem aquests 10 plats amb 10 caves singulars dels cellers,  i amb 10 peces musicals del Taller de Músics!

A més a més, la prestigiosa marca de copes Riedel també col·laborarà en la celebració amb l’aportació de copes adaptades al maridatge.

Sens dubte, una fusió de cultura, gastronomia, música i cava única, que tindrà lloc en un espai únic: una antiga fàbrica situada al bell mig del Raval. Un espai ocult i sorprenent, que avui és un taller de creació artística i que anteriorment havia estat l’estudi d’Antoni Tàpies.

En l’acte, en el qual només podran assistir 30 afortunats, cada plat, cava i música seran explicats pels seus autors.