Aquest diumenge 1 de maig a Cellers Carol Vallès celebrem els 15 anys de la ja tradicional Trobada d’intercanvi de Plaques de Cava. Aquest és un esdeveniment important pels cellers, que en el seu recorregut s’ha sabut crear un nom dins de l’atapeït calendari de trobades. Cada any reuneix a més de 500 persones. Tot i això, aquest any es presentaran diverses novetats:

Placa nova i, i plaques antigues 

D’una banda, es presentarà una nova placa de cava obra de la fotògrafa Maria Rosa Ferré. Aquesta ha guanyat el concurs que el celler va llançar a les xarxes socials amb una fotografia de la finca dels Cellers Carol Vallès on, a banda de les vinyes, es veu Montserrat al fons. Aquesta placa acompanyarà un dels nostres caves més especials en una edició limitada que es podrà comprar a la trobada.

Al mateix temps, s’ha volgut aprofitar la celebració per tornar a reeditar 50 unitats de totes les plaques que ha fet el Cellers en els últims 15 anys. Aquestes plaques només es podran comprar al celler al dia de la Trobada.

Aparcament

Una altre novetat de la qual podran gaudir els assistents serà el nou aparcament just al costat del celler on es podrà aparcar de manera fàcil i ràpida.

Esmorzar, tasts i visites 

Com ja és tradició, donarem esmorzar gratuït a tots aquells que comprin cava. A més, com a novetat es realitzaran tasts de caves comentats a un preu de 5€ i es faran visites per la finca i al Celler.

Podeu fer la vostra reserva omplint el següent formulari:

Us hi esperem a tots!