6 Juliol - Instants entre vinyes amb Roger Mas

29,00

Esborrar
SKU: N/A Categoria:

Descripció

Les nits d’estiu són per celebrar-les! Per això hem creat el festival Instants: concerts de petit format durant la posta de sol dels dissabtes d’estiu.

El dia 6 de juliol Roger Mas dona el tret de sortida a la primera edició del festival. L’artista solsonès va descobrir la música als 5 anys de la mà del seu avi, quan va començar a estudiar saxo i clarient. El seu primer Premi el rep al 1996 de mans de Catalunya Ràdio i esdevé el tret de sortida a la seva carrera com a cantautor. A això, li segueixen nou discos, premis i s’erigeix com el nou protagonista de la “cançó” . Músiques tradicionals, ancestrals i modernes així com literatura i expressions antigues es barregen i en configuren el seu segell més personal.

L’activitat consisteix en:

19.30 h – Obrim portes. Copa de cava amb snack-aperitiu inclòs en l’entrada. En tot el celler hi haurà la possibilitat de gaudir de degustacions gastronòmiques elaborades per la foodtruck Era Cambuleta, Xerigots, La Botigueta del Mig i Gelats la Xixuneta (les degustacions no estan incloses amb l’entrada).

També disposareu del servei del nostre cavabar durant tota la vetllada.

Cada 15 minuts: 19.45, 20.00, 20.15 y 20.30 h – Visita exprés opcional a la cava. Visita guiada per l’interior de la cava i breu explicació del nostre procés artesanal d’elaboració del cava.

21 h – Inici del concert amb Roger Mas.

Informació addicional

Data

06/07/2019

Hora

19:30

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I NO ET PERDIS CAP NOVETAT

Disponibilitat

Dissabte dia 6 de Juliol

Durada

Idioma

Català

Mètode de pagament

Pagament online

Informació d’interès

S'obrirà el recinte a les 19:30h per a les degustacions gastronòmiques i el concert començarà a les 21h